درباره نشریه

درباره مجله

مجله «مدل‌سازی پیشرفته در مهندسی عمران» دو فصلنامه علمی و پژوهشی در رشته مهندسی عمران است که مقاله‌های علمی، پژوهشی و مروری به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی مبسوط در حوزه سازه، زلزله، ژئوتکنیک، محیط زیست، راه و ترابری، آب و سازه‌های هیدرولیکی، سازه‌های دریایی، مدیریت ساخت و سازه‌های هوشمند توسط دانشگاه رازی کرمانشاه منتشر می‌شود. نخستین شماره این مجله در 1403 منتشر شد. در حال حاضر این مجله علمی–پژوهشی تحت مدیر مسئولی سرکار خانم دکتر میترا جوان و سردبیری جناب آقای دکترمسعود حاجعلیلوی بناب و مدیر داخلی جناب آقای دکتر ایمان عشایری منتشر می‌شود.

   اهداف انتشار مجله «مدل‌سازی پیشرفته در مهندسی عمران» شامل ایجاد زمینه تبادل اندیشه با معرفی دستاوردهای نوین جامعه مهندسی عمران؛ گسترش مرزهای دانش؛ طرح مسائل نوین علمی؛ ارتقای سطح علمی پژوهشگران، صاحب‌نظران، دانشجویان و مهندسان طراح رشته مهندسی عمران؛ ایجاد زمینه فکری و هم‌افزایی علمی بین استادان و پژوهشگران داخلی با پژوهشگران خارج از مرزهای ایران اسلامی؛ افزایش روحیه تحقیق و رقابت بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته مهندسی عمران؛ بهره‌برداری، فرهنگ‌سازی پروژه‌های در حال ساخت؛ مسائل و معضلات زیست‌ محیطی می‌باشد.

    تمامی مقالات ارسال شده به مجله «مدل‌سازی پیشرفته در مهندسی عمران» پس از بررسی اولیه و طی فرایند داوری تخصصی توسط حداقل دو داور به صورت محرمانه و دو سو ناشناس و اخذ پذیرش نهایی منتشر خواهند شد. مقالات ارسالی پس از بررسی کامل توسط داوران و تأیید اعضای هیئت تحریریه منتشر خواهد شد. از نویسندگان و پژوهشگران محترم خواهشمند مقالات خود را بر اساس راهنمای نویسنگان مجله تنظیم فرمایند و مقاله را از طریق سامانه مجله ارسال نمایند و تا حد امکان از مراجعه حضوری یا تماس تلفنی با دفتر مجله خودداری شود. تمامی مکاتبات با نویسندگان و داوران از طریق وبگاه و سامانه مجله انجام می‌شود.

 

ویژگی‌های برجسته مجله

- به نامه‌های نویسندگان ظرف 48 ساعت پاسخ داده می‌شود.

- هیئت تحریریه معروف دارد.

- مجله داوری تخصصی و همترازخوانی به صورت دوسو ناشناس و گمنام می‌شود.

- مقاله‌های پذیرفته شده خیلی زود به صورت دسترسی آزاد منتشر می‌شوند.

- نویسنده ظرف 2الی 3 ماه پس از ارسال مقاله، اعلان پذیرش یا رد آن را دریافت می‌کند.

- کلیه نویسندگان نسخه‌ای از گواهی و نامه پذیرش مقاله را دریافت می‌کنند.

- مجله از شمار خوانندگان خیلی خوبی برخوردار است و جزو مجله‌های تراز اول حوزه خود است.

- مجله در پایگاه‌های اطلاعاتی ملی و بین‌المللی نمایه‌سازی می‌شود.

- کلیه مقاله‌های پذیرفته شده در قالب پی.دی.اف. قابل مشاهده، بارگیری و چاپ هستند.

- مجله پشتوانه آرشیو سازمانی و آرشیو کامل مقالات در کتابخانه ملی ایران را دارد.

 

 

اطلاعات کتابشناختی مجله

عنوان فارسی مجله

 مدل‌سازی پیشرفته در مهندسی عمران

عنوان انگلیسی مجله

Advanced Modeling in Civil Engineering

شاپا (ISSN)

 شاپا الکترونیکی: 7620-3060

شماره OCLC

 1482823845

حوزه موضوعی مجله

 گروه علمی: فنی مهندسی

 زیر گروه: عمران

دامنه و زمینه موضوعی مجله

- سازه‌های هیدرولیکی: مدل‌سازی آب رودخانه و دریاچه ، مدیریت آب ، مدیریت آب زیرزمینی ، مهندسی محیط‌ زیست، مهندسی هیدرولیک

-سازه: کنترل سازه‌ها، پایش سلامت سازه‌ها، اندرکنش خاک و سازه، پایداری سازه‌ها،  مکانیک مواد مرکب، مکانیک شکست، روش های اجزا محدود، روش های تحلیل اجزای محدود، ارزیابی قابلیت اعتماد سازه‌ها، ارتعاشات تصادفی، طراحی سازه‌ها بر اساس عملکرد، مقاوم سازی لرزه‌ای سازه‌ها، تحلیل غیر ارتجاعی سازه‌ها، رفتار سازه‌ها در برابر انفجار، تحلیل دینامیکی سازه‌ها، بهسازی سازه‌ها، سازه‌هاای بلند، مهندسی پل، مهندسی سد، سازه‌های صنعتی، سازه‌های پیش ساخته، محاسبات نرم، کاربرد روش‌های یادگیری ماشین در مهندسی سازه، مدیریت ساخت، سازه‌های هوشمند، تخریب مهندسی سازه‌ها، بررسی آزمایشگاهی رفتار سازه‌ها، مهندسی باد، طراحی سازه‌ها در برابر باد

-حمل و نقل: ایمنی در ترافیک، مهندسی ترافیک، مدیریت ترافیک، برنامه ریزی حمل و نقل، حمل و نقل ریلی، حمل و نقل هوایی، حمل و نقل دریایی،  مدل‌سازی در حمل و نقل، روش‌های هوش مصنوعی در حمل و نقل، تحلیل و طراحی روسازی، تکنولوژی مواد و مصالح روسازی، مدیریت و تعمیر و نگهداری روسازی، مهندسی پل، سیستم مدیریت روسازی، سیستم حمل و نقل هوشمند، طرح هندسی راه، کنترل از راه دور در راه‌سازی

-مهندسی زلزله: لرزه‌شناسی، تکتونیک، مطالعات جنبش زمین، مطالعات چشمه لرزه‌ای، تحلیل لرزه‌ای پاسخ ساختگاه، انتشار امواج لرزه‌ای، دینامیک خاک، اثرات ساختگاهی، پهنه بندی و ریز پهنه بندی لرزه‌ای، اندرکنش خاک و سازه، پاسخ لرزه‌ای ساختمان‌ها، پاسخ لرزه‌ای شریان‌های حیاتی و سازه‌های ویژه، سیستم‌های فعال و غیر فعال در حفاظت لرزه‌ای، بهسازی لرزه‌ای، تحلیل خطر لرزه‌ای، ارزیابی آسیب پذیری لرزه‌ای، تحلیل خطرپذیری لرزه‌ای و کاهش آن، مدیریت بحران زلزله، مطالعات میدانی شناسایی زلزله، کاربرد محاسبات نرم در مطالعات لرزه‌ای، کاربرد RS و GIS در پهنه بندی لرزه‌ای

-اصول مدیریت ساخت: آشنایی با انواع مصالح ساخت از نظر خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی، اصول روش ساخت سازه‌های بتنی و فولادی و روش‌های نگهداری آن‌ها، انتخاب و بکارگیری ماشین آلات ساخت و مدیریت و نگهداری ماشین آلات، اصول مباحث مدیریت پروژه و امور پیمان در ابعاد حقوقی، اقتصادی و اجرایی، آشنایی با روش‌های برنامه ریزی و کاربرد آن در کنترل پروژه‌های عمرانی، اصول و روش های کلی تحلیل سیستم ها و تصمیم گیری ها در مهندسی عمران، آشنایی کلی با اصول و مبانی مدیریت مالی و حسابداری در هزینه‌یابی پروژه‌ها، مبانی مدیریت پروژه‌های بزرگ اجرایی در مهندسی عمران

زبان

 فارسی (به همراه چکیده مبسوط و منابع انگلیسی برای هر مقاله)

سال شروع انتشار

1403

فاصله انتشار

 دوفصلنامه

محل انتشار

 ایران، کرمانشاه

صاحب امتیاز

 دانشگاه رازی

ناشر

 دانشگاه رازی

وضعیت انتشار

 فعال

نوع داوری

 دوسو ناشناس، گمنام و محرمانه برای نویسنده و داور

میانگین بازه زمانی بررسی اولیه مقالات دریافتی

 حداقل 10 روز

مدت زمان داوری

  24 هفته؛ حداقل دو داور.

شیوه استناددهی

 شیوه‌نامه استنادی  APA

شناساگر نویسنده (ORCID)

  الزامی و اجباری

نوع ماده

 پیایند (ادواری)

توصیف مجله

 مجله «مدل‌سازی پیشرفته در مهندسی عمران»، دو فصلنامه علمی و پژوهشی در رشته مهندسی عمران است که مقاله‌های علمی، پژوهشی و مروری به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی مبسوط در حوزه سازه، زلزله، ژئوتکنیک، محیط زیست، راه و ترابری، آب و سازه‌های هیدرولیکی، سازه‌های دریایی، مدیریت ساخت و سازه‌های هوشمند توسط دانشگاه رازی کرمانشاه منتشر می‌شود.

نوع دسترسی

 دسترسی آزاد، عمومی

سیاست دسترسی آزاد

  مجله تعریف دواج در خصوص نشریه دسترسی آزاد را می‌پذیرد.

نوع مجوز انتشار

  مجوز کرییتیو کامنز (CC-BY-NC)

بیانیه دسترسی آزاد

 دانشگاه رازی به عنوان ناشر مجله «مدل‌سازی پیشرفته در مهندسی عمران»، بیانیه دسترسی آزاد بوداپست را به طور کامل می‌پذیرد و از آن پیروی می‌کند. این مجله، یک نشریه ادواری کاملاً دسترسی آزاد است. به این معنا که تمامی مقاله‌ها پس از پذیرش (به صورت زودآیند) و پس از چاپ (به صورت دسترسی آزاد و رایگان) بلافاصله از طریق اینترنت در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرد. استفاده، توزیع و به‌اشتراک‌گذاری مقاله در هر رسانه، شبکه و وبگاهی مجاز است، مشروط بر اینکه به نویسنده و مجله به درستی استناد و ارجاع داده شود. مزایای دسترسی آزاد برای نویسندگان عبارتند از:

- حفظ حق‌مؤلف توسط نویسندگان مقاله؛

- دسترسی رایگان و آزاد برای کلیه خوانندگان و کاربران در سراسر جهان؛

- افزایش دسترس‌پذیری، رؤیت‌پذیری، مشاهده‌پذیری و خوانایی مقاله‌ها؛

- افزایش استناد به مقاله‌ها؛

- فقدان محدودیت مکانی برای دسترسی؛ و

- انتشار سریع و به‌موقع.

سیاست مقابله با سرقت ادبی

 ما کلیه شرایط و ضوابط کوپ را در مورد سرقت ادبی در دستنوشته ارسالی می‌پذیریم و در صورتی که هرگونه تلاشی برای سرقت ادبی همراه با شواهد قانع‌کننده به اطلاع ما برسد، بر اساس فلوچارت‌ها و گردش کار تعیین شده در کوپ عمل می‌کنیم.

متن فارسی مقالات ارسالی به مجله «مدل‌سازی پیشرفته در مهندسی عمران» با استفاده از نرم‌افزارهای همانندجو ایرانداک (https://tik.irandoc.ac.ir) و سمیم‌نور (www.samimnoor.ir) و چکیده انگلیسی مقالات به وسیله نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی iThenticate (www.ithenticate.com) و Grammarly (www.grammarly.com) چک می‌شوند. در صورت تشخیص سرقت ادبی در متن فارسی یا چکیده انگلیسی، بلافاصله دفتر مجله مقاله دریافتی را رد کرده و نام نویسندگان را برای مدت پنج سال در لیست سیاه قرار می‌دهد. بنابراین، به همه نویسندگان پیشنهاد می‌شود که قبل از ارسال مقاله خود، متن کامل آن را با استفاده از نرم‌افزارهای تشخیص سرقت ادبی چک کنند.

   سرقت علمی شامل اقتباس از افکار و الفاظ نویسندگان دیگر، تناظر یک به یک در بیان اندیشه‌ها و شباهت‌های ساختاری در نوشتار یا انتساب ایده‌ها و کلمات دیگران به خود بدون ارجاع مناسب است. در مواردی که مطالب با جمله‌بندی نویسنده دیگری آورده می‌شود، لازم است مطلب نقل شده داخل گیومه آورده شود و شماره صفحه مشخص شود. دفتر مجله مقالات دریافتی را که مرتکب سرقت ادبی یا خودسرقت ادبی شده باشند، به محض اطلاع فوراً رد می‌کند. در طول روند پذیرش مقاله، هرگاه مشخص شود که مقاله‌ای قوانین سرقت ادبی، حق‌مؤلف یا اخلاق نشر را رعایت نکرده است، رد می‌شود (قبل از پذیرش برای انتشار) و در صورت انتشار به دلیل سرقت ادبی «سلب اعتبار» می‌شود.

سیاست سلب اعتبار

  اعتبار مقاله زمانی ممکن است سلب شود که یافته‌های آن به دلیل سوء‌رفتار پژوهشی یا اشتباه علمی دیگر قابل اعتماد تلقی نشود، آثار منتشر شده قبلی را سرقت ادبی کرده باشد، یا مشخص شود که دستورالعمل‌های اخلاق نشر را نقض کرده است. هنگامی که اصالت و یکپارچگی کار منتشر شده به دلیل اشتباهات در انجام، تجزیه و تحلیل و یا گزارش تحقیق به طور قابل ملاحظه‌ای تضعیف یا خدشه‌دار شده باشد، ممکن است یک مقاله سلب اعتبار شود. نقض اصول اخلاقی در انتشار یا تحقیق نیز ممکن است منجر به سلب اعتبار مطالعه شود. مقاله اصلی به عنوان «سلب اعتبار» علامت‌گذاری می‌شود، اما یک نسخه پی‌دی‌اف آن در دسترس خوانندگان باقی می‌ماند، و بیانیه سلب اعتبار به صورت دو طرفه به مقاله منتشر شده اصلی پیوند داده می‌شود. اظهارات سلب اعتبار معمولاً شامل بیانیه‌ای از موافقت یا مخالفت نویسندگان است.

نوع انتشار (هزینه‌های داوری و هزینه‌های چاپ و انتشار)

 نوع انتشار: دسترسی آزاد، رایگان.

 هزینه داوری مقاله: ندارد.

 هزینه پذیرش نهایی و انتشار: ندارد.

مالک حق‌مؤلف / دارنده حق‌مؤلف

 نویسندگان دارندۀ حق‌مؤلف مقالۀ خود بدون محدودیت هستند. نویسنده کنترل کاملی بر اثر علمی خود دارد (به عنوان مثال، حق استفاده مجدد، توزیع، انتشار مجدد و غیره را حفظ می‌کند).

منبع درآمد مجله

 پشتیبانی سازمان مادر، کمک‌های مالی خیریه

کوپ

  مجله «مدل‌سازی پیشرفته در مهندسی عمران» با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) است و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.

رضایت آگاهانه مشارکت‌کنندگان در پژوهش

  در مجله «مدل‌سازی پیشرفته در مهندسی عمران»، کلیه مشارکت‌کنندگان در مطالعه و پژوهش موضوعات انسانی حق حفظ حریم خصوصی را دارند و پژوهشگران نباید بدون رضایت آگاهانه آن را نقض کنند. اطلاعات هویتی و شناسایی مشارکت‌کنندگان، مانند نام و نام خانوادگی، و غیره، نباید به صورت نوشتاری، عکس یا شجره‌نامه منتشر شود؛ مگر اینکه این اطلاعات برای مقاصد علمی ضروری باشد و مشارکت‌کنندگان (یا والدین یا سرپرست) رضایت آگاهانه کتبی برای انتشار را ارائه کرده باشند. رضایت‌نامه مشارکت‌کنندگان باید مطابق مقررات ملی یا قوانین محلی در دفتر مجله، در محل کار پژوهشگران یا در هر دو جا مکتوب، مضبوط و بایگانی شود.

رعایت اصول اخلاقی و رضایت آگاهانه

  پژوهشگر موظف است سلامتی و آسایش جسمانی و ذهنی شرکت‌کنندگان در پژوهش را حفظ نماید و نهایت مراقبت را به عمل آورد و اصول اخلاقی پژوهش را در این زمینه رعایت کند. رعایت موازین اخلاق پژوهش، گمنام ماندن و حفظ اسرار شرکت‌کنندگان در پژوهش از جمله مواردی است که بایستی به عنوان یک اصل در نظر گرفته شود. در این زمینه، بایستی کد حفاظت از آزمودنی‌های انسانی که برگرفته از بیانیه هلسینیکی است، مورد توجه قرار گرفته و لازم است تأییدیه کمیته اخلاق دانشگاه ضمیمه مقاله ارسالی باشد. در مواردی که مطالعه بر روی انسان صورت گرفته است باید از افراد بالغ و والدین یا سرپرست قانونی افراد نابالغ تحت مطالعه رضایت‏نامه آگاهانه تهیه شده باشد. چنانچه در آزمایش‌های مربوطه از حیوانات استفاده شده است، نحوه مراقبت و دستورالعمل چگونگی استفاده از حیوانات آزمایشگاهی رعایت شود.

نشانی مجله

کرمانشاه، تاق بستان، خیابان دانشگاه، دانشگاه رازی، دانشکده فنی ومهندسی، گروه مهندسی عمران، دفتر مجله مدل‌سازی پیشرفته در مهندسی عمران، کدپستی: ۶۷۱۴۴۱۴۹۷۱

تلفن دفتر مجله

   34343101- 083 | زمان تماس ساعت 9 صبح تا 2 عصر.

آدرس وبگاه مجله

https://amcen.razi.ac.ir

رایانامه

amcen@razi.ac.ir

رایانامه پشتیبان

AdvModCivilEng@gmail.com